Aalto Ceremony Week

1.jpg

Aalto-yliopisto järjestää historiansa ensimmäisen seremoniaviikon 10.–16.6.2018, jolloin juhlitaan kaikkia lukuvuoden 2017-2018 aikana yliopistosta valmistuneita. Seremoniaviikon ohjelma rakentuu tohtoripromootion sekä Aallon kaikkien korkeakoulujen maisterien ja kandidaattien juhlallisten todistustenjakotilaisuuksien eli publiikkien ympärille. Publiikkien jälkeen seuraa yhteinen Graduation Party.

Seremoniaviikolla konkretisoituu yliopisto-opiskelun tärkeä siirtymävaihe: yksi merkkipaalu on saavutettu ja siirrytään seuraavaan tieteen tekemisen tai soveltamisen vaiheeseen. Viikon tapahtumissa juhlivat valmistuneet, heidän perheensä, akateeminen yhteisö ja alumnit.

Graduation Party 13.6.2018

Aalto-yliopiston kuusi korkeakoulua järjestävät omat publiikkinsa. Publiikkien jälkeen kaikki valmistuneet läheisineen ovat tervetulleita yhteiseen juhlaan Amfille, Otakaari 1. Yhteinen juhla järjestetään ensimmäistä kertaa Aallossa: kesäisissä tunnelmissa nostamme maljoja, luovutamme valmistuneille vuosikurssipinssin ja nautimme piknik-tarjoilusta musiikin ja tanssin siivittäminä. Samalla voi tutustua myös korkeakoulujen lopputyönäyttelyihin.

Tohtoripromootio 15.6.2018

Promootio on yliopiston arvokkain juhlatilaisuus. Promootiossa vihitään eli promovoidaan eri tieteenalojen tohtoreita ja kunniatohtoreita ja osassa yliopistoja myös maistereita. Ajatuksena on, että tutkinnon suorittaneet otetaan promootiossa tiedeyhteisönsä täysivaltaisiksi jäseniksi ja esitellään yhteisölle.

Muu ohjelma

Seremoniaviikkoon sisältyy näyttelyitä, kunniatohtorien luentoja ja muuta ohjelmaa. Lisätietoa päivitetään tälle sivulle yksityiskohtien varmistuessa.

Uutiset

Tapahtumat

Näytä lisää