Aalto Ceremony Week

1.jpg

Aalto-yliopisto järjestää historiansa ensimmäisen seremoniaviikon 10.–16.6.2018, jolloin juhlitaan kaikkia lukuvuoden 2017-2018 aikana yliopistosta valmistuneita. Seremoniaviikon ohjelma rakentuu tohtoripromootion sekä Aallon kaikkien korkeakoulujen maisterien ja kandidaattien juhlallisten todistustenjakotilaisuuksien eli publiikkien ympärille. Publiikkien jälkeen seuraa yhteinen Graduation Party.

Seremoniaviikolla konkretisoituu yliopisto-opiskelun tärkeä siirtymävaihe: yksi merkkipaalu on saavutettu ja siirrytään seuraavaan tieteen tekemisen tai soveltamisen vaiheeseen. Viikon tapahtumissa juhlivat valmistuneet, heidän perheensä, akateeminen yhteisö ja alumnit.


Graduation Party 13.6.2018

Aalto-yliopiston kuusi korkeakoulua järjestävät omat publiikkinsa. Publiikkien jälkeen kaikki valmistuneet läheisineen ovat tervetulleita yhteiseen juhlaan Amfille, Otakaari 1. Yhteinen juhla järjestetään ensimmäistä kertaa Aallossa: kesäisissä tunnelmissa nostamme maljoja, luovutamme valmistuneille vuosikurssipinssin ja nautimme piknik-tarjoilusta musiikin ja tanssin siivittäminä. Samalla voi tutustua myös korkeakoulujen lopputyönäyttelyihin.


Kunniatohtoreiden paneelikeskustelu 14.6.2018 klo 13:00 - 16:00

Tohtorikoulutus 2.0 – Vastaako tohtorikoulutus muuttuvan yhteiskunnan haasteisiin
Dipoli, Lumituuli, Otakaari 24

Pystyykö tohtorinkoulutus vastaamaan muuttuvan yhteiskunnan haasteisiin? Millä keinoilla tohtoreille avataan ovia yrityksiin sekä tehostetaan teollisuuden ja tiedeyhteisön yhteistyötä?

Tule mukaan 15.6. promovoitavien kunniatohtoreiden paneelikeskusteluun ja kuulemaan näkemyksiä henkilöiltä, jotka ovat itse loistavia esimerkkejä eri alojen onnistuneesta verkostoitumisesta. 

Paneelissa ovat mukana professori Jon Crowcroft Cambridgen yliopistosta, pääjohtaja Lea Kauppi Suomen ympäristökeskuksesta, professori John Shawe-Taylor University College London -yliopistosta, Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa ja professori Ichiro Terasaki Nagoyan yliopistosta. Kunniatohtoreiden tarkemmat esittelyt löytyvät täältä.

Vararehtori Tuija Pulkkinen toimii paneelin puheenjohtajana. Tilaisuuden kieli on englanti.

Katso paneelikeskustelun lyhennetty versio (youtube.com)


Tohtoripromootio 15.6.2018

Promootio on yliopiston arvokkain juhlatilaisuus. Promootiossa vihitään eli promovoidaan eri tieteenalojen tohtoreita ja kunniatohtoreita ja osassa yliopistoja myös maistereita. Ajatuksena on, että tutkinnon suorittaneet otetaan promootiossa tiedeyhteisönsä täysivaltaisiksi jäseniksi ja esitellään yhteisölle.


Game Changers 2018 -näyttely 11.–15.6.2018

Aalto-yliopisto kouluttaa tulevaisuuden näkijöitä ja asiantuntijoita, muutoksentekijöitä, joilla on tietoa ja kykyä rakentaa kestävää yhteiskuntaa ja tehdä rohkeita muutoksia hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tätä muutoksentekijäasennetta (game changer) esitellään näyttelyssä, joka koostuu Aalto-yliopiston lukuvuoden 2017–2018 maisteritason parhaimmistosta. Edustettuina ovat Aalto-yliopiston kaikki kuusi korkeakoulua sekä yliopiston eri alat: talous, taide, tiede ja tekniikka.

Aalto-yliopiston oppimispalveluiden järjestämä näyttely on osa Ceremony Weekin ohjelmistoa.
Olet tervetullut avajaisiin maanantaina 11.6. klo 16–17.

Game Changers 2018, Beta SPACE, Otakaari 1X
Ma–pe klo 8–15.30, ke 13.6. klo 8–19.30

Uutiset

Tapahtumat

Näytä lisää