Tekniikan alan promootio 2018

Aalto-yliopiston tekniikan korkeakoulujen sekä Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun arkkitehtuurin laitoksen yhteinen tohtoripromootio järjestetään perjantaina 15.6.2018 Dipolissa.

Tohtoripromootiolla on Aalto-yliopistossa pitkät perinteet iloisena akateemisena juhlana. Vuoden 2018 promootioon kutsutaan kaikki aikana 1.7.2016–25.5.2018 väitelleet ja viimeistään 31.5.2018 mennessä tutkintonsa valmiiksi saaneet tohtorit. Kutsut lähetetään noin 400 uudelle tohtorille. 

Promootion järjestelyistä vastaa vuonna 2018 Insinööritieteiden korkeakoulu. Edellisen kerran tekniikan alan promootio järjestettiin lokakuussa 2016.

 

Ilmoittautuminen

Osallistumismaksu promootioon on tänä vuonna vain 50 € henkilöltä. Voit ilmoittautua tilaisuuteen alustavasti ja antaa samalla yhteystietosi varsinaista kutsua varten verkkolomakkeella.

 

Promootiotoimikunta

Promootiota valmistelee promootiotoimikunta, johon kuuluvat

  • Dekaani Gary Marquis (Insinööritieteiden korkeakoulu), puheenjohtaja
  • Professori Ari Koskinen (Kemian tekniikan korkeakoulu)
  • Professori Tapio Lokki (Perustieteiden korkeakoulu)
  • Professori Ari Sihvola (Sähkötekniikan korkeakoulu)
  • Kehityspäällikkö Soile Koukkari (Insinööritieteiden korkeakoulu)
  • Seremoniamestari Tatu Pohjola (Aalto-yliopiston viestintäpalvelut)

Promootiotoimikunta kutsuu tarvittaessa asiantuntijoita avustamaan toimikuntaa. Sekä promoottori että juhlamenojen ohjaajat ovat promootiotoimikuntaan kutsuttuja jäseniä.

 

Promoottori ja juhlamenojen ohjaajat

Vuoden 2018 tohtoripromootion promoottorina toimii professori Kirsi Virrantaus rakennetun ympäristön laitokselta. Promootion juhlamenojen ohjaajiksi on nimitetty apulaisprofessorit Jarkko Niiranen ja Heidi Salonen rakennustekniikan laitokselta.

 

Kunniatohtorit

Promootiotoimikunta päättää yliopiston johdon ja koulujen dekaanien esityksistä promootiossa vihittävät kunniatohtorit.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 10.04.2018.